Strategie visualisatie I Omnyacc

Opdrachtgever

Omnyacc

De uitdaging

We hebben veel tijd geïnvesteerd in onze visie en strategie en deze staat op papier. Hoe creëren we een eenduidig beeld, zodat we allemaal hetzelfde zien, begrijpen en dit makkelijker kunnen communiceren?

Gebruikte tools

Nieuw toekomstbeeld vormen, Strategie tot leven brengen,

Oplossing

Visie en strategie vraagstukken zijn vaak abstract van vorm. De strategie wordt ontwikkeld en besproken en is vastgelegd in (veelal) tekstdocumenten. Na een bespreking heb ik het strategische plan samengevat tot de kern en omgezet In visualisaties en tekeningen om zo de strategie tot leven te brengen. Een heldere strategie visual waarmee een gezamenlijk en gedeeld beeld ontstaat.

Resultaat

Door je strategie en bijbehorende doelen visueel te maken ga je het zien, en door het te zien ga je erin geloven. Dat werkt heel sterk om ook echt vooruit te komen en de strategie te kunnen realiseren. Een strategie visual die op allerlei manier kan worden ingezet in de interne-  en externe communicatie om directie, (nieuwe) medewerkers, klanten en partners mee te nemen in de ambities.

 

Opdrachtgever aan het woord

De werkwijze van DRAW YOUR SOLUTION is heel gaaf om te zien. Een strategie visueel maken in een gedeeld beeld werkt erg effectief. Raymond gebruikt zijn bedrijfskundige achtergrond en combineert dat met visueel denken en strategisch tekenen. Een sterke combinatie waarvan wij de impact inmiddels hebben ervaren. Een abstracte en complex materie – als onze visie en strategie – visueel maken heeft erg geholpen met een gedeeld beeld. Zowel in de interne – als extern communicatie op allerlei manier te gebruiken.    

R. Schouten RA & M. Krediet RA Vennoten & partners

Omnyacc

Een deskundig accountantskantoor waar u als ondernemer terecht kunt voor al uw financiële en fiscale zaken: dát is Omnyacc. Wij werken in teams van specialisten, onder wie registeraccountants, financieel adviseurs, fiscalisten, fiscaal juristen, salarisadministrateurs, financieel planners en HRM- en pensioenadviseurs. Gezamenlijk delen wij onze kennis om u te ontzorgen overal waar het om financiën gaat. I www.omnyacc.nl

Bedrijfskunde + strategisch tekenen

Samen maken we de toekomst voorstelbaar en complexe zaken helder, we creëren een concreet en gedeeld beeld (big picture). Dat geeft overzicht en creëert rust. Zo zet je makkelijker concrete stappen en neem je betere beslissingen.

Mijn rol: Visueel Strateeg | Bedrijfskundig consultant | Facilitator | Strategisch tekenaar | Sparringpartner |

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN