Over mij

 

Mijn naam is Raymond Krediet, 41 jaar en opgeleid als bedrijfskundige, visueel denker en strategisch tekenaar. Vanuit die basis werk ik als visueel strateeg. Ik ben ondernemend, leergierig en ambitieus ingesteld en hou van bedrijfskundige uitdagingen. Sterk in visueel – analytisch (kritisch) denken, probleem oplossing en business design met een creatieve mindset.

In november 2020 ben ik gestart met de postacademische opleiding Digital Innovation & Transformation aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Opleidingen:

  • Open Universiteit, Certified Professional Program Innovatiemanagement
  • Vrije Universiteit Amsterdam, Organisatiewetenschappen, variant Beleid, Communicatie en Organisatie
  • HEAO Alkmaar, Management, Economie & Recht 
  • Buro Brand, Business Drawing en Visual Storytelling
  • IDEO Global Design Company, Strategy Design + Designing a Business
  • Business Model Inc., Design Thinking & Doing (businessmodel innovatie)

Ervaring:

Ruim tien jaar ervaring als ondernemer en actief geweest in de functie van algemeen- en financieel directeur van een retailorganisatie. Daarin was ik verantwoordelijk voor Strategie, Financiën, Juridisch, Expansie & Franchise

Tijdens deze periode ontdekte ik dat mijn passie en talenten veel breder inzetbaar zijn, daarom ben ik mij verder gaan ontwikkelen op het gebied van innovatie, creativiteit, visueel denken, business design en strategisch tekenen. Ik las een enorme hoeveelheid boeken op het gebied van o.a. visual thinking en doing, business en strategy design, innovatiemanagement en businessmodel innovatie.

Met mijn achtergrond als allround bedrijfskundige, ervaring als ondernemer en een passie voor visueel denken, werken en strategisch tekenen, verbeeld ik elke vorm van abstracte of complexe informatie, zorg ik voor verduidelijking en los ik complexe (bedrijfskundige) vraagstukken op. Ik help je op een inspirerende manier – tijdens strategische basecampsessies – met het schetsen van toekomstvisie, het creëren van strategische richting of het communiceren/activeren van verandering en strategie.

Benieuwd wat ik strategisch voor je kan betekenen om leuker, sneller en effectiever resultaat te boeken? Neem contact op en ik kom vrijblijvend langs en laat het je ZIEN!