Strategische richting bepalen

Werken aan de weg die voor jou ligt

Strategische richting bepalen of strategie ontwerpen door te tekenen

Als je een helder toekomstbeeld hebt, kun je jouw strategische richting bepalen en strategie ontwerpen. Werken aan de weg die voor jou ligt en het uitstippelen van de nieuwe koers. Dat doe ik samen met jou en je team, zodat we de verantwoordelijkheid leggen bij degene die deze (nieuwe) weg gaan bewandelen.

 

Wat gaan we doen?

Vooraf hebben we een kort intakegesprek en bepalen samen de gewenste uitkomst.

Aan de hand van jouw toekomstbeeld gaan we verder de diepte in. Met een strategische basecampsessie van 2 tot 3 uur (of naar behoefte) gaan we werken aan de nieuwe koers. Door visueel te denken en tekenen help ik je om een constructieve strategiedialoog te voeren. We creëren strategische richting op een creatieve en inspirerende manier.

Visueel resultaat

Een strategische routekaart, of strategieplaat die duidelijk de weg die voor jou ligt weer geeft. Dit helpt je tevens om jouw strategie verhaal eenduidig en eenvoudig te communiceren.

 

Afhankelijk van jouw behoefte help ik graag om jouw strategie duidelijk te communiceren binnen jouw organisatie, strategie of verandering communiceren en activeren.

Bedrijfskunde + strategisch tekenen

Samen maken we de toekomst voorstelbaar en complexe zaken helder, we creëren een concreet en gedeeld beeld (big picture). Dat geeft overzicht en creëert rust. Zo zet je makkelijker concrete stappen en neem je betere beslissingen.

Mijn rol: Visueel Strateeg | Bedrijfskundig consultant | Facilitator | Strategisch tekenaar | Sparringpartner |

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN